Hlavní obsah

Rataj ucítil v Liberci novou šanci

LIBEREC

Pozvednout bídnou ofenzívu hokejového Liberce se povedlo ze Znojma hostujícímu Igoru Ratajovi, který se proti Třinci uvedl gólem a asistencí. Pod Ještěd přišel slovenský útočník výměnou za Michala Straku a objevil se v elitní řadě s dalšími hráči zapůjčenými na hostování Haškem a Čermákem.

Foto: ČTK/Luboš Pavlíček

Liberecké hokejisty posílil Igor Rataj. (ilustrační foto)

Článek

"Z nových spoluhráčů jsem znal jen Verčíka ze společného působení v bratislavském Slovanu a podle vidění i dalšího krajana Čakajíka," přiznává 30letý Rataj, jenž v létě přišel do Znojma s velkým očekáváním.

"Během přípravy se mi dařilo, jenže v lize jsem pak nedostával tolik příležitostí a s trenérem Pazourkem jsme si asi nepadli příliš do oka," uvažuje. V Liberci cítí Rataj novou šanci.

Prostor při oslabení i přesilovkách

"Během hostování do 12. prosince chci dokázat, že na extraligovém ledě mám místo. Jsem hodně vytížený, dostávám prostor při přesilovkách i v oslabení, což mi vyhovuje," tvrdí útočník, jehož těhotná manželka bydlí dál ve Znojmě.

"Jestli i při nabitém programu dostanu volno, tak za ní hned pojedu. Do Znojma se podle domluvy klubů musím vrátit, další sportovní osud pak nezáleží na mně," svěřuje se Rataj.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice