Hlavní obsah

Tahoun zlínských hokejistů Honejsek prodloužil s klubem smlouvu

Zlín

Hokejový Zlín si pojistil svého klíčového hráče Antonína Honejska víceletou smlouvou. Dosud měl devětadvacetiletý útočník s Berany kontrakt ještě na příští sezonu. Délku nové smlouvy klub nezveřejnil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Antonín Honejsek

Článek

"Jsem velmi rád, že jsme se domluvili na novém kontraktu a můžu se nadále podílet na vzestupu zlínského hokeje v co možná nejkratší době," uvedl na klubovém webu Honejsek, který je s 22 body za šest gólů a 16 asistencí ze 30 zápasů nejproduktivnějším hráčem týmu v tomto extraligovém ročníku.

"Už jsem ve věku, kdy přijímám pozici lídra týmu. Zažil jsem tady skvělé hokejisty a spoluhráče, jako jsou Petr Čajánek, Petr Leška nebo Martin Hamrlík. Teď je řada na naší generaci tuto vůdčí roli převzít. Chci se zapsat do historie klubu dalšími týmovými úspěchy," řekl odchovanec prostějovského hokeje.

Za Zlín nastupuje od roku 2016, kdy se do klubu vrátil z Hradce Králové. Extraligu hrál také za Kometu Brno. Dvojnásobný reprezentant má z domácí soutěže kompletní sadu medailí - zlato a stříbro vybojoval se Zlínem a bronz s Brnem. Během 482 zápasů zaznamenal 114 gólů a 148 asistencí.

Reklama

Související témata: