Hlavní obsah

Útočník Indrák a brankář Kolář se upsali Plzni

Plzeň

Útočník Miroslav Indrák a brankář Kristián Kolář podepsali smlouvy do konce sezony s extraligovou Plzní. Pětadvacetiletý Indrák, který je momentálně na marodce, působil od začátku tohoto ročníku v týmu nováčka nejvyšší soutěže Českých Budějovicích a před třemi týdny s Motorem předčasně ukončil kontrakt. O pět let mladší Kolář chytal v druhé lize za Tábor.

Foto: Václav Pancer, ČTK

Brankář Zlína Libor Kašík, Roman Přikryl a Miroslav Indrák z Českých Budějovic a Jakub Ferenc ze Zlína. Ilustrační foto.

Článek

Indrák přišel do Českých Budějovic v létě z Plzně poté, co v minulém ročníku hostoval od začátku ledna ve Vítkovicích. Za Motor stihl sehrát jen šest utkání a nebodoval. V extralize má odchovanec Písku na kontě za Plzeň, Vítkovice a České Budějovice celkem 342 zápasů a 160 bodů za 86 branek a 74 asistencí. Podle webu plzeňského klubu je Indrák ještě v rekonvalescenci.

Kolář stihl ve druhé lize za Tábor jen tři zápasy, než byla přerušena kvůli pandemii koronaviru. V extralize má odchovanec Milevska dva starty z minulého ročníku za Plzeň s průměrem 3,53 obdržené branky a úspěšností zákroků 82,35 procenta. Vedle juniorky Plzně působil i ve druholigových Klatovech.

Reklama

Související témata: