Hlavní obsah

Třinec rozložili Leška s Hamrlíkem

ZLÍN

Zlínský útočník Petr Leška nejprve dvěma góly poslal domácí do vedení, když pak Třinec srovnal krok, srazil je čtvrtým gólem Zlína, svým třetím, definitivně do kolen. "Vydařil se nám začátek, ale zřejmě jsme si mysleli, že je už snadno rozstřílíme. Jenže být naším soupeřem někdo jiný, tak jsme ten výpadek z druhé třetiny pěkně odskákali," ulevil si po utkání.

Foto: archiv

Petr Leška.

Článek

Zlínští totiž po první přestávce působili hodně nekoncentrovaně, nemohli se dostat do tempa. "Strašně jsme povolili, jsme na to experti," kroutil hlavou Martin Hamrlík, který si připsal tři asistence. "Měli jsme kliku, že Třinečtí jsou trošku lajdáci a nedokázali to ztrestat, protože se silnějším týmem bychom o zápas určitě přišli," věděl Hamrlík.

Hosté však po vyrovnání na 2:2 nevyužili několik šancí, pak po faulu na Balaštíka v oslabení inkasovali. "To byl klíčový okamžik. V té době se lámal chléb, neboť jsme měli převahu. Stačilo využít alespoň jednu z několika příležitostí," věděl Boris Žabka, obránce Třince.

Srovnat si hlavy

Nikdo z domácích borců si výpadek nedokázal vysvětlit. "Možná je to strach. Musíme si to v hlavách srovnat, aby se to už neopakovalo," nabádal Hamrlík.

Hosté znovu doplatili na nedisciplinovanost, čtyři góly inkasovali v oslabení. "Rozhodně si však nemyslím, že bychom hráli tak záludně. Tvrdá hra prostě k play-off patří. Vždyť jde o všechno," mínil Žabka.

Zlínští to však viděli jinak. Mnohé zákroky soupeře se jim nezdály. "Bylo to hodně za hranicí pravidel. Rozhodčí to však povolili," říkal Leška. Utkání v Třinci se však nebojí. "Budou hrát tvrdě, ale určitě si nedovolí být tak často na trestné lavici," pokračoval autor zlínského hattricku.

Reklama

Související témata: