Hlavní obsah

Doma se zlepšíme, doufají hokejisté Plzně

Euforie, která ovládla hokejisty Plzně po senzačním vyřazení Pardubic, dostala porážkami v úvodních dvou semifinálových duelech ve Zlíně povážlivé trhliny. Po debaklu 2:7 nezvládli Západočeši ani dramatické prodloužení druhého duelu.

Článek

"Po vysoké porážce mužstvo spadlo z hrušky dolů a uvědomilo si, že bez potřebného nasazení a bojovnosti nelze proti Zlínu uspět. Jenže v nastavení štěstí přálo domácím," říká plzeňský trenér Jiří Kučera.

"Ve druhém střetnutí jsme makali úplně na doraz, ale měli jsme smůlu a neproměnili řadu šancí," mrzí nejlepšího útočníka Josefa Straku. Plzeňští ale bezmezně věří ve výhodu domácího prostředí.

"Doma se ještě zlepšíme, na svém ledě jsme mnohem silnější. Vyprodaná hala nás žene za vítězstvím," tvrdí přesvědčivě J. Straka.

"Dokázali jsme si, že jsme se Zlínem schopni odehrát vyrovnanou partii. Věřím, že to před našimi skvělými fandy potvrdíme," přidává obránce David Mazanec. "Doma však uděláme maximum, abychom se do Zlína vrátili, a nejlépe za nerozhodného stavu," přeje si Kučera.

Reklama

Související témata: