Hlavní obsah

Klepišova penalta Slavii nestačila

PRAHA

Spoluhráči a zároveň opory reprezentační dvacítky, slávista Jakub Klepiš a sparťan Jakub Šindel, plnili ve v pondělním čtvrtém utkání semifinálové série zcela odlišné role. Zatímco Klepiš hrál 'tvrdého muže' a při nájezdech jako jediný překonal brankáře Břízu, Šindelovi úkoly příliš nešly a konec utkání strávil na střídačce.

Článek

Klepiš si do úvodního buly liboval ve tvrdé hře a své představení odstartoval záhy, když jej hostující Výtisk přirazil k mantinelu. Sešívaný útočník to okamžitě před Břízovou brankou sparťanskému bekovi vrátil a na trestnou lavici šli pro jistotu oba.

Klepiš se v potyčce ocitl ještě jednou, když se snažil krosčekem ztrestat Marka, jenž sekl gólmana Fraňka do výstroje. V klinči se ocitl s hrdinou nedělního duelu Tonem a sudí situaci znovu řešili vyloučením na obou stranách. Fyzické vybavení prokázal slávista i v závěru, kdy ho trenér Růžička posílal do dvou útočných formací.

Proti Břízovi také při penaltě dokázal vystřihnout znovu dokonalý blafák, ale z týmu Slavie byl pohříchu jediným, kdo dokázal nájezd proměnit.

SOUBOJ HVĚZD
Jakub KlepišHRÁČJakub Šindel
0+0BODY0+0
-1PLUS/MINUS0
4TRESTY0

Sparťanský mladíček, jenž se pyšní titulem nejmladšího střelce hattricku v historii extraligy se tentokrát vůbec nedostal k zakončení, které z něj udělalo hvězdu ve druhém vzájemném duelu, kdy důležitou brankou nasměroval svůj tým k výhře v prodloužení.

Na ledě si měl společně s dalšími juniory v Hadamczikově sestavě počínat důrazně před slávistickou svatyní, ale nebyl prakticky vůbec vidět. Navíc se přimotal na led ve chvíli, když Kopecký vstřelil druhou branku Slavie.

Už od druhé třetiny, kdy hostující kouč stáhl hru na tři útoky, zůstal na lavičce, zatímco typově Šindelovi podobného útočníka Dragouna v sestavě nechal a ten dokonce dával druhou branku Sparty.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články