Hlavní obsah

Sazka Arena uvidí finále extraligy!

PRAHA

Vedení hokejového klubu Slavie Praha se přece jen dohodlo se zástupci haly Sazka Arena a odehrají svá domácí utkání finále letošního ročníku extraligy v nové multifunkční hale. Původně přitom měla Slavie hrát v hale pro 17 tisíc diváků až od příští sezóny. Sazka Arena bude na konci dubna hostit mistrovství světa v ledním hokeji.

Foto: koláž Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Dohodu Slavie se zástupci Sazka Areny potvrdil obchodní manažer klubu Ladislav Blažek. Ten se jednání zúčastnil společně s trenérem a generálním manažerem Vladimírem Růžičkou. Jednání se táhlo od včerejšího odpoledne. Večer se nakonec všechny strany rozešly s tím, že budou pokračovat dnes.

"Bylo potřeba ještě doladit některé detaily s marketingovým partnerem BPA ohledně sponzorů, jakým je například pivovar Budvar. Sazka Arena má totiž exkluzivní smlouvu se Staropramenem, a tak jsme museli přistoupit na určité finanční vyrovnání," přiblížil Blažek poslední komplikace.

Mantinely už připraveny

Již v pondělí se začalo v Sazka Areně s osazováním mantinelů, dnes se pokračuje s montáží plexiskel a reklamních poutačů a ve čtvrtek by se měla začít vyrábět ledová plocha. Připravena je i Česká televize, jež vlastní vysílací práva a připravuje z play off přímé přenosy, a dohodla se na spolupráci s Kabel plus Sport, dceřinnou společností Sazky.

.:ANKETA:
Zajdete do Sazka Areny na finále extraligy? Hlasujte na konci článku

"Jsme rádi, že se nám podařilo jednání dovést do úspěšného konce. Fanoušci si to určitě zaslouží a navíc bude možno otestovat provoz haly, vzduchotechniku, klimatizaci, přímo v podmínkách hokejového zápasu," vyložil Blažek.

Vstupné se zvyšovat nebude

Ten ubezpečil fanoušky, že se vstupné nebude nijak radikálně měnit. Vstupenky na nejexkluzivnější místa by neměly přesáhnout částku 200 korun. K dispozici by všechny lístky měly být od pátku na terminálech Sazky.

Sazka Arena pojme při hokejovém zápase 17 tisíc diváků, do Edenu, dosavadního stánku Slavie se vešlo maximálně pět tisíc. Slavia má odehrát finálové zápasy  v domácím prostředí v neděli 4. dubna a v pondělí 5. dubna. Další případný zápas by byl na programu v sobotu 10. dubna.

Reklama

Související témata: