Hlavní obsah

Boj o finále: na terminálech jen šest tisíc lístků

PRAHA

Jen šest tisíc vstupenek na domácí finálové zápasy pražské Slavie v Sazka Areně si budou moci zakoupit hokejoví fanoušci na on-line terminálech Sazky, zbytek ze sedmnáctitisícové kapacity nového stánku vyblokovala Slavia. Předprodej začne v pátek v pět hodin ráno na všech terminálech Sazky.

Foto: koláž Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Finále hokejové extraligy mezi Slavií a Zlínem ve zbrusu nové Sazka Areně se v Praze odehraje v neděli 4. dubna a o den později, případný šestý zápas je na programu v sobotu 10. dubna.

Šanci na zakoupení vstupenek na terminálech Sazky bude mít ale zhruba třetina diváků z celkového počtu, který se do haly vejde. Ještě před začátkem prodeje bylo totiž podle obchodního ředitele Slavie Ladislava Blažka staženo zhruba devět tisíc lístků.

"Tyto vstupenky budou z různých důvodů blokovány. Například z technických kvůli vozům a televizním kamerám, pro držitele permanentních vstupenek, pro VIP hosty a tak dále," vysvětlil Blažek ČTK. Slavia navíc distribuuje vstupenky i mezi novináře.

V hale navíc bude chybět část sedaček, které provozovatelé nestačili namontovat po nedávném otevření veřejnosti. Sportu.cz to řekl mluvčí společnosti Bestsport Jan Vala.

:. ANKETA
Přivstanete si a půjdete si koupit vstupenky na extraligové finále? Hlasujte na konci článku.

Maximálně pět lístků

Sazka má po celé republice více než sedm tisíc terminálů umístěných například v supermarketech, čerpacích stanicích, pobočkách České pošty, trafikách a ostatních sběrnách. Přímo v areálu Sazka Areny se vstupenky prodávat nebudou.

Distribuci pro majitele permanentek či členy klubu fanoušků si zajišťuje samotný klub Slavia Praha. Podle druhu sedadla budou vstupenky stát 100 a 200 korun, pro členy Fan clubu jen padesátikorunu. Lístek se nedá koupit pro určitý sektor, prodává se jen podle cenové hladiny.

"Každý zájemce si na jedno utkání může koupit maximálně pět lístků, po sdělení konkrétního požadavku mu vytištěný návrh vstupenky platí dvacet minut. Pokud nebude souhlasit a nezaplatí, prodejce rezervaci zruší," objasnil Vala technické parametry prodeje.

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240416T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec