Hlavní obsah

Lístky na finále v Sazka Areně zmizely za hodinu

Jirka G. NovákSport.cz

Po obrovském zájmu o vstupenky na mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě zažily terminály Sazky velký nápor i před finále play-off české extraligy. Lístky na zápasy Slavie se Zlínem v moderní Sazka Areně se začaly prodávat v pátek v pět hodin ráno a pár minut po šesté už byly rozebrány. Pokud jste si tedy nepřivstali, měli jste smůlu.

Foto: koláž Sport.cz

Sazka Arena bude při finále extraligy zaplněna

Článek

"Prodej vstupenek na nedělní i pondělní zápas byl zahájen v pět hodin ráno a přesně v šest hodin a pět minut byly všechny lístky rozebrány," řekl pro Sport.cz tiskový mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund. Znovu se tak ukázala obrovská síla sedmi tisíc terminálů Sazky po celé republice.

"Už deset minut po páté hodině byly prodány dva tisíce vstupenek, v čase 5:40 už to bylo devět a půl tisíce lístků z celkového počtu dvanácti tisíc pro obě utkání. Nejvíce vstupenek se prodalo v Praze, Středních Čechách a Jižní Moravě, "dodal zajímavá čísla Zikmund.

Do Sazka Areny se pro hokejový zápas vejde sedmnáct tisíc vstupenek, do oběhu ale bylo dáno na každý zápas jen po šesti tisících. Zbytek kapacity si zablokoval klub HC Slavia Praha, který si halu pro zápasy pronajal.

"Tyto vstupenky budou z různých důvodů blokovány. Například z technických kvůli vozům a televizním kamerám, pro držitele permanentních vstupenek, pro VIP hosty a tak dále," řekl už včera obchodní manažer Slavie Ladislav Blažek.

.:ANKETA:
Získali jste vstupenku na finále extraligy? Hlasujte na konci článku

Vyprodat šest tisíc vstupenek na finále by zřejmě nebyl problém ani v případě, že by se nehrálo v Sazka Areně, ale umístění zápasu v supermoderní hale jistě prodej lístků urychlil. Na zápas se totiž chystají i lidé, kteří žádnému z finálových soupeřů nefandí, ale zkrátka chtějí vidět novou, tolik vychvalovanou halu.

Zdaleka ne všichni totiž budou mít příležitost seznámit se s komfortem Sazka Areny při mistrovství světa. Vstupenky putovaly do celého světa a nejlevnější byly navíc k mání za 300 korun. Na finále Slavie se Zlínem zaplatí zájemci za nejdražší místa o stovku méně.

Reklama

Související témata: