Hlavní obsah

Hušák: Problémy se vstupenkami je daň za nepřipravenost

NYMBURK

Generální ředitel Sazky Aleš Hušák v sobotu vyjádřil politování nad problémy, jež provázely distribuci vstupenek na pražské finálové zápasy hokejové extraligy. Na valné hromadě Českého svazu tělesné výchovy v Nymburce řekl, že tyto potíže jsou daní za to, že se v Sazka Areně hraje hokej mnohem dřív, než se původně předpokládalo.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Generální ředitel společnosti Sazka Aleš Hušák

Článek

Zápasy Slavie se Zlínem byly v pátek ráno vyprodány za několik minut. Na mnoho fanoušků se nedostalo a objevily se pochybnosti o tom, zda distribuce vstupenek byla regulérní.

"Počítali jsme s tím, že budeme mít ještě měsíc na doladění, a na finále play off jsme nebyli ještě připraveni," řekl Hušák. Připomněl, že kapacita haly je zatím nižší, protože americká firma ještě nenamontovala dva tisíce sedadel.

Podpořil Slavii v tom, že značnou část vstupenek rezervovala pro své sponzory, což označil za logický postup. Zároveň ji však kritizoval za to, že špatně odhadla zájem diváků. "Pan Růžička nevěřil, že se hala vyprodá, a Slavia nasadila cenu vstupenek zbytečně nízko," řekl Hušák.

Nejlepší lístky se prodávaly za dvě stě korun, jejich cena na černém trhu byla údajně mnohonásobně vyšší.

Hušák reagoval i na podezření, že sami prodejci na terminálech Sazky černý trh vytvořili. "Pokud se něco takového prokáže, okamžitě s provinilcem rozvážeme smlouvu," řekl Hušák.

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články