Hlavní obsah

Vraťte nám Eden, skandovali fanoušci

kez, bumPrávo

Pořadatelé pražských finálových zápasů slibovali vyprodanou Sazka Arenu, ale v pondělí se na finálové klání hokejové extraligy přišlo podívat ještě o sedm stovek diváků méně než v neděli - jen něco přes třináct tisíc. V rukách spekulantů tak zřejmě zůstaly takřka dva tisíce neprodaných vstupenek.

Foto: koláž Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Prostředí moderní haly návštěvníky okouzlí, něco takového skutečně nebyli zvyklí vídat, mnoho chuti k fandění ale v nich nevzbudilo. Pravověrní fanoušci se v hale cítili ztraceni stejně jako hokejisté Slavie. Nejvěrnější hlouček domácích příznivců dokonce po gólu Veselého začal nespokojeně skandovat: "Vraťte nám Eden!" a nemínil se podvolit výzvě pořadatelů, aby v ochozech zaujal místa k sezení.

:. ANKETA
Domníváte se, že by se Slavii dařilo v Edenu více? Hlasujte na konci článku.

Většině příchozích však další prohra pražského celku ani příliš nevadila. Spokojeně se bavili u přestávkového programu, mohlo je také těšit, že se zrychlila obsluha u mnoha stánků s občerstvením a poštěstilo se jim vidět ostrý herní test Sazka Areny před mistrovstvím světa, navíc za daleko levnější vstupné než při šampionátu.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice