Hlavní obsah

Vstupenky na přípravu před SP budou od soboty

Světový pohár osmi hokejových velmocí začne sice až 30. srpna, ale českou reprezentaci ještě před vstupem do turnaje čekají přípravné zápasy se Švédskem a Finskem. Oba se uskuteční v pražské Sazka Areně, a vstupenky na tato utkání budou v prodeji již tuto sobotu 7. srpna.

Foto: ČTK/EPA

Česká hokejová reprezentace se před Světovým pohárem utká s Finskem a Švédskem

Článek

S Finskem se český národní tým střetne v pondělí 23. srpna, Švédsko přijde na řadu v pátek 27. srpna, oba zápasy začnou v Sazka Areně od 17:00 hodin. V obou případech se mají fanoušci na co těšit, oba týmy by totiž měly přijet v nejsilnějších sestavách s hvězdami z NHL.

.:ANKETA:
Chystáte se na přípravné zápasy před SP? Hlasujte na konci článku

Vstupenky se budou prodávat ve třech cenových kategoriích - za 490, 650 a 790 Kč. Fanoušci si je budou moci od 7. srpna 2004 05:00 hodin stejně jako při nedávném mistrovství světa koupit na přibližně 7 000 terminálech společnosti Sazka v celé ČR.

Další možností je rezervovat si vstupenky prostřednictvím internetových stránek www.sazkaticket.cz a to v pondělí 9. srpna 2004 od 09:00 hodin  V den utkání se vstupenky budou prodávat rovněž v pokladnách Sazka Areny. Pro objednávky držitelů průkazu ZTP/P bude určeno zvláštní telefonní číslo 266 121 122.

Reklama