Hlavní obsah

Jágr připraven vtrhnout do extraligy!

OSTRAVA

Nikoliv v sobotu a v domácím prostředí, ale již za pár hodin v Třinci se poprvé v kladenském dresu představí v extralize hokejový útočník Jaromír Jágr. Hvězda zámořské NHL a hráč s nejlukrativnější smlouvou v kanadsko-americké soutěži se rozhodl, že za Kladno nastoupí již v pátém kole na severu Moravy.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Jaromír Jágr oblékne dres Kladna už dnes

Článek

"Je to tak, počítám s ním do sestavy. Jarda nastoupí v útoku s Gardoněm a Martinem Frolíkem," řekl kladenský kouč Zdeněk Müller po dopoledním rozbruslení v Ostravě, které Jágr absolvoval společně s týmem. Středočeši na Moravu odjeli již v pondělí odpoledne a přespali v Ostravě. Do Třince se přesunou až dnes.

.:ANKETA:
Prosadí se Jágr v prvním zápase po návratu do extraligy? Hlasujte na konci článku

Dvaatřicetiletý útočník, který startoval na nedávném Světovém poháru, si v minulých dnech léčil poraněné břišní svaly. Původně měl nastoupit až v sobotu v televizním utkání proti Znojmu, nakonec se však rozhodl svůj první start uspíšit.

Jágr se v extralize představí po deseti letech. Naposledy oblékl kladenský dres v soutěžním utkání v ročníku 1994/95, kdy byla v zámořské NHL rovněž výluka. Nastoupil tehdy v jedenácti utkáních a připsal si 22 bodů za osm branek a 14 asistencí. Kladno z těchto duelů prohrálo jen jednou a všechny zápasy byly v té době vyprodané.

Reklama

Související témata: