Hlavní obsah

Hokejová "S" upravila ceny vstupného

PRAHA

Ve snaze přilákat do hlediště další příznivce, přikročily pražské hokejové kluby Slavia i Sparta k zavedení zvláštních výhod. Sparta zlevnila o padesát procent lístky na úterní zápasy, které kvůli kolizi s Ligou mistrů začínají již v 17:00, Slavia zase v Sazka Areně zavedla symbolické vstupné 20 korun pro všechny osoby do 130 centimetrů vzrůstu.

Článek

"Chceme vyjít vstříc zejména rodinám s dětmi, aby všichni mohli na extraligu chodit společně," vyložil záměr Slavie její obchodní manažer Ladislav Blažek. "Ve světě jsou obdobné slevy běžnou praxí," připomněl.

.:ANKETA:
Přesvědčí vás slevy k návštěvě hokeje? Hlasujte na konci článku

Od 13:00 jsou na pokladnách libeňské Sazka Areny slevové vstupenky k dispozici už na dnešní duel s Třincem, na další domácí zápasy úřadujících vicemistrů v základní části budou k mání také na internetu a na terminálech loterijní společnosti Sazka. Hranice 'povolené výšky' bude vyznačena na ochranném rámu, jímž všichni diváci při vstupu do haly procházejí.

"Světelná kontrolka zaregistruje druh slevového vstupného a obsluha turniketu jen poměří, zda výška majitele lístku vyhovuje povoleným parametrům. Pokud tomu tak nebude, pošle jej k pokladně, aby si koupil odpovídající vstupenku," dodal Blažek na vysvětlenou.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 54. min Živě
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec