Hlavní obsah

Ve Vsetíně jako na střelnici

VSETÍN

Vítkovičtí hokejisté přestříleli v ofenzívním zápase sedmého kola extraligy Vsetín, když Čechmánek musel ze své sítě lovit šestkrát, zatímco v předchozích čtyřech kolech dostal jen pět branek.

Článek

Na Lapači se začalo oboustranně s vysokým nasazením a do šaten se šlo za stavu 1:2. Velmi pohledný hokej se hrál i ve druhé části. Hostující Irgl hned využil hrubou chybu Vašuta v obraně a zvýšil na 3:1.

Valaši ovšem střelou Vaka vzápětí snížili a začala dramatická přetahovaná o skóre. Do třetí části šli Ostravané s jednogólovým vedením, ale Vsetín se v bouřlivé atmosféře hodně snažil. Celý zápas jen dotahující domácí tlak v závěru vystupňovali a zkusili i power-play, vyrovnat se jim ovšem už nepodařilo.

Zdislav Tabara, trenér Vsetína: "Bylo to pro nás poněkud smolné utkání. Vysunuli jsme obranu dopředu, udělali pár chyb a po nich prostě inkasovali góly."

Ladislav Svozil, trenér Vítkovic: "Bohužel jsme propadali v obraně. Na druhé straně dát šest gólů Čechmánkovi, to je úctyhodný výkon."

Vsetín - Vítkovice 5:6
Branky: 10. Gregořek, 24. Vak, 28. Radivojevič, 38. Vlach, 50. Selinger - 13., 26. a 50. Šimíček, 5. Hudec, 22. Irgl, 38. Štefanka, hlavní rozhodčí Jebavý, vyloučení 2:6, využití 1:0, 4480 diváků, třetiny 1:2, 3:3, 1:1.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články