Hlavní obsah

V Jihlavě se dělily body

JIHLAVA

Odvážně hrající Jihlava dokázala v sedmém kole hokejové extraligy tým Zlína ubránit, o vítězi nerozhodlo ani prodloužení. Hosté šli poprvé do vedení už na konci úvodní minuty, ale rychlý gól Erata Duklu nezlomil.

Článek

Domácí se dostali do hry během dvou bezchybně sehraných oslabení. Sami pak v přesilovce udeřili a díky vydařené střele Devečky srovnali na 1:1. Druhá třetina přinesla vzruch i chyby na obou stranách, ale střelci se prosadili pouze v sedmivteřinovém úseku v 30. minutě.

Hosté šli podruhé do vedení zásluhou Lešky, hned v protiútoku srovnal Mareš. Ani ve třetí části se obraz hry nezměnil, a tak došlo na prodloužení. V něm domácí Bakus, ani hostující Balaštík s Eratem vyložené šance neproměnili.

Petr Vlk, trenér Jihlavy: "Bylo to z naší strany vydařené utkání. Hodně důležitým okamžikem byla rychlá odpověď na druhý gól Zlína."

Ernest Bokroš, trenér Zlína: "Myslím si, že si remízu zasloužila obě mužstva. Já čekal, že prolomíme střeleckou nemohoucnost."

Jihlava - Zlín 2:2 po prodl.
Branky: 15. Devečka, 30. Mareš - 1. Erat, 30. Leška, hlavní rozhodčí Florian, vyloučení 8:8, navíc Devečka (J.), Blaťák a Leška (oba Z.) 10 min., využití 1:0, 4028 diváků, třetiny 1:1, 1:1, 0:0 - 0:0

Reklama

Související témata: