Hlavní obsah

Jágr o Zlínu: Horší porazil ještě horšího

KLADNO

Bojoval a dřel tak jako v ostatních zápasech. Zase si připsal bod. Zase byl nejlepším z kladenských hokejistů. Výkon Jaromíra Jágra však na body v souboji s Zlínem nestačil. Úřadující mistři excelentnímu útočníkovi nedali mnoho prostoru, přesto Jágr vytvořil tři tutové šance pro spoluhráče a jednou sám skóroval.

Článek

"Odevzdali jsme tři body. Přitom Zlín nehrál nijak moc dobře, ale chytře. V tomhle zápase horší porazil ještě horšího," povzdychl si Jágr po utkání. Vyzdvihl zejména defenzivní práci zlínského týmu. "Nebyl prostor se rozjet. Zhušťovali ve čtyřech střední pásmo a pátý napadal. Jinak hráli, co potřebovali. Góly jsme jim věnovali," mračil se Jágr.

Kladenští ani s jeho vydatnou pomocí nedokázali využít žádnou z přesilovek. "Byly z naší strany špatné. Vlastně nám ublížili rozhodčí, že soupeře tak často vylučovali," usmál se kysele Jágr.

"Táta měl problémy s plícemi. Ale jestli to takhle půjde dál, tak ho začne zlobit srdce," vtipkoval útočník, za nímž včera do Kladna dorazila rumunská televize, novináři z Polska a Slovenska.

"To je jak za komunismu v dobách družby. Zítra přijedou Bulhaři, Korejci jsou teprve na cestě a Číňani? Ty jsou za zdí," rozesmál se Jágr.

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec