Hlavní obsah

Jeřábek povede nadále hokejisty Litvínova, asistentem bude Rosol

Litvínov

Hokejisty Litvínova povede nadále kouč Vladimír Jeřábek, který tým převzal v průběhu uplynulého ročníku extraligy a pomohl ho zachránit mezi elitou. Jeho nově dosazeným asistentem bude podle informací serveru denik.cz Petr Rosol.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Litvínovský Jiří Šlégr v souboji s Tomášem Hertlem ze Slavie.

Článek

"Měl jsem ve smlouvě, že pokud se Litvínov udrží, tak tady zůstanu," prozradil Jeřábek, který stane na střídačce Severočechů společně s kamarádem a bývalým spoluhráčem Rosolem opět po sedmi letech.

"Mělo by to být na stejné bázi, jako když jsme spolu trénovali v sezoně 2004/05. Kompetence jsme si ještě nerozdělovali, ale v hlavách to už máme. S Petrem vytvoříme rovnocennou dvojici," nastínil Jeřábek.

Rosol, jenž dosud vedl prvoligové Ústí nad Labem, se netajil tím, jak se na práci s Jeřábkem těší. "Když jsme spolu naposledy Litvínov trénovali, dostali jsme se do play off. Doufám, že na to navážeme, zvlášť po té nepovedené uplynulé sezoně Litvínova," přál si Rosol.

Nová trenérská dvojice poprvé přivítá třinácté mužstvo uplynulé sezony 2. května, kdy začne letní příprava. Oba se touží podílet na doplnění kádru a složit tým podle svých představ. "Chceme se dostat do play off a proto musíme udělat nějaké změny. Na složení mužstva se intenzivně pracuje, jména ale říct nemůžu, protože ještě není nic definitivní," dodal Jeřábek.

Reklama