Hlavní obsah

Hokejová Slavia podepsala nové smlouvy s Pospíšilem a Dreslerem

Praha

Vedení hokejistů extraligové Slavie se dohodlo na nových smlouvách s útočníkem Tomášem Pospíšilem a bekem Janem Dreslerem. Pokračující spolupráci pro další sezonu potvrdil pro klubový web generální manažer a zároveň trenér Vladimír Růžička.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Pospíšil (vlevo) se raduje se spoluhráčem Janem Alinčem z branky.

Článek

"Jsme rádi, že se nám podařilo s oběma uzavřít nové smlouvy. Věřím, že budou patřit k našim klíčovým hráčům," uvedl Růžička, který bude chtít po letošní odmlce proniknout s týmem opět do play off. O dalších posilách jedná.

Čtyřiadvacetiletý Pospíšil zahájil sezonu 2010/11, v níž se dočkal i premiéry v reprezentaci, v brněnské Kometě, ale ještě během ní se stěhoval na hostování právě do Slavie. Po návratu do Brna před uplynulým ročníkem znovu hostoval v Praze v rámci výměny čtyř hráčů. Odchovanec šumperského hokeje si v dresu Brna a Slavie připsal v minulé sezoně ze 62 zápasů 40 bodů za 19 gólů a 21 asistencí. V minulosti hrál extraligu také za Třinec.

I devětadvacetiletý Dresler v uplynulé sezoně ve Slavii hostoval, a to z Plzně. Za oba kluby nasbíral 45 startů a připsal si osm bodů (3+5). Extraligu hrál ještě za mateřské Vítkovice.

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec