Hlavní obsah

Hokejisty Kladna posílil útočník Obdržálek ze Skalice

Kladno

Pětadvacetiletý útočník Petr Obdržálek, který naposledy působil ve slovenské Skalici, se stal novou posilou hokejistů Kladna. S Rytíři podepsal osmý nejproduktivnější hráč základní části uplynulého ročníku slovenské extraligy roční smlouvu s opcí na další sezonu. Uvedly to oficiální stránky klubu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Hokejisté Kladna mají novou posilu.

Článek

Obdržálek v sezoně v dresu Skalice nasbíral v 52 utkáních dlouhodobé části 50 bodů za 16 branek a 34 asistencí. Ve třech zápasech play off přidal gól a asistenci. "Petr je technický hokejista, hraje s přehledem, ale je schopný i bránit. Na Slovensku měl výbornou sezonu a držel si bilanci bodu na zápas," řekl klubovému serveru sportovní sekretář Kladna Martin Vejvoda.

V české nejvyšší soutěži Obdržálek zatím sehrál 12 utkání v sezoně 2010/11 za Plzeň a zaznamenal jednu asistenci. "Dříve se prosadil i v české první lize. Jsme přesvědčeni, že se nám typově hodí do týmu," podotkl Vejvoda.

Kladno naopak neudrželo svého nejproduktivnějšího hráče z uplynulého ročníku Jaroslava Kallu, který po 12 letech v dresu Středočechů zamířil do pražské Slavie. "O Jardu jsme stáli a nabídli mu smlouvu na naše poměry nadstandardní. Bohužel se rozhodl k přestupu do Slavie. Odchází mimořádně talentovaný hráč a my děláme vše pro to, abychom ho co nejlépe nahradili," doplnil Vejvoda.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články