Hlavní obsah

Litvínov přetrhl vítěznou šňůru Třince

Takticky vyzrálým výkonem v utkání 17. kola hokejové extraligy, podpořeným jistým Jarinou v brance ukončil Litvínov sérii pěti zápasů Třince bez porážky. Hosté ovládli střední pásmo, na Skořepovo vyrovnání ve druhé části odpověděli trefou Brandy už po 47 vteřinách a vedení ubránili.

Článek

Třinec začal zle, po Čakajíkově minele prohrával, ovšem pak domácí zvýšili důraz v útočném pásmu a odměnou jim bylo přesilovkové vyrovnání Bonka. Po přestávce se hra vyrovnala, souboje se přesunuly do středního pásma a až v polovině zápasu padající Ručinský z úhlu našel díru mezi Lakosilovými betony.

Domácí se pak trefili už za 55 s, když chyboval litvínovský Kůrka, ale stejný hráč v téže minutě umožnil na opačné straně Brandovi lehkou teč, jež hostům vrátila klid. Ve třetí části dobrým pohybem nepustili Oceláře do šancí, sami možnosti nerealizovali, ale domácí je za to nepotrestali ani při power-play.

Pavel Marek, trenér Třince: "Minulé zápasy jsme táhli na tři pětky a zřejmě nám došly síly. Litvínov dobře bránil."

Vladimír Jeřábek, asistent trenéra Litvínova: "Tým hrál disciplinovaně, plnil pokyny a rozhodl bleskovou odpovědí na vyrovnání."

Třinec - Litvínov 2:3
Branky: 17. Bonk, 32. Skořepa - 5. Hübl, 31. Ručinský, 32. Branda, hlavní rozhodčí Bolina, vyloučení 2:5, navíc Roszíval (T) na 10 min., využití 0:1, 4130 diváků, třetiny 1:1, 1:2, 0:0.

Reklama

Související témata: