Hlavní obsah

Dalším asistentem trenéra v hokejové Spartě bude Votruba

Praha

Třetím členem realizačního týmu hokejové Sparty se stal Jan Votruba. Padesátiletý kouč bude společně s Patrikem Martincem asistentem nového hlavního trenéra Richarda Žemličky.

Foto: www.hcsparta.cz

Jan Votruba, nový přírůstek v realizačním týmu hokejistů Sparty.

Článek

"Dlouho jsme uvažovali o tom, kdo by byl nejvhodnější variantou pro tuto pozici. Honza Votruba splňuje naše představy. Po profesní stránce je to velmi zkušený trenér," uvedl Martinec, který je zároveň sportovním manažerem pražského klubu.

Votruba naposledy působil v prvoligovém Chomutově, kde společně s Václavem Sýkorou nečekaně skončil v průběhu semifinále play off. Piráti poté již s novými trenéry postoupili do extraligy.

"Moc si vážím sparťanské nabídky a rád jsem ji přijal. Na práci tady se moc těším," řekl Votruba, který před dvěma lety společně se Sýkorou dovedli Pardubice k mistrovskému titulu.

V následující sezóně spolupracoval i s Josefem Jandačem, který vedl Spartu v nedávno skončeném extraligovém ročníku. "I tuto skutečnost jsme brali v potaz. S Pepou Jandačem se nám povedlo před minulou sezónou nastolit určitý směr a držet se ho. Teď v této práci chceme společně pokračovat," dodal Martinec.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice