Hlavní obsah

Gólman Hašek v nové roli. Hrdina z Nagana bude prodávat v Pardubicích vstupenky

Velké překvapení čeká na příznivce pardubického hokejového klubu, kteří si ve středu 5. září půjdou zakoupit permanentní vstupenku na nový ročník Tipsport extraligy. Od 17 do 18 hodin jim na pokladně prodá sezónní vstupenku dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru a olympijský šampión z Nagana Dominik Hašek.

Foto: PR, ČTK

Dominik Hašek (vpravo) se v 47 letech vrátil po roční pauze k aktivní kariéře a začal se během léta připravovat na ledě Pardubic.

Článek

"Jsme mimořádně potěšeni, že Dominik Hašek přijal naše pozvání a našim fanouškům prodá permanentní vstupenky na novou sezónu," liboval si pro oficiální internetové stránky klubu generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek.

Pardubický klub tak pokračuje v tradici. V minulosti totiž mohli příznivci spatřit za pokladnou trenéra Pavla Hynka, legendárního pardubického útočníka Vladimíra Martince nebo současného gólmana Martina Růžičku.

Fanoušci nyní mohou využít mimořádné akce a zakoupit si "permici" přímo od brankářské legendy, která však autogramy rozdávat nebude. Předprodej permanentek ukončí Východočeši v pátek 7. září 2012, následně pak v pondělí zahájí prodej lístků na jednotlivá utkání.

Sedmačtyřicetiletý gólman se momentálně s pardubickým celkem připravuje na novou sezónu a rád by znovu získal angažmá v zámořské NHL.

Reklama

Související témata: