Hlavní obsah

VIDEO: Legendy jsou zpět! Extraliga pokračuje s Jágrem a na Sport.cz i s hlasem Karola Poláka

S nastupujícím podzimem přichází novinky v textových on-line reportážích na Sport.cz. Klíčové momenty utkání nově doplní originální předmluvené hlášky legendárních komentátorů a vyhlášených expertů. Fotbalové přenosy okoření hlas Jaromíra Bosáka, hokejovými zápasy vás pak provede další expert České televize Martin Hosták. Třešničkou na dortu jsou pak hlášky proslulého Karola Poláka.

Bosák, Polák a Hosták natáčejí hlášky pro Sport.czVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Něco takového na českém internetu dosud nebylo. Premiéru on-line reportáží s hlasovým doprovodem jsme se rozhodli zařadit v právě probíhajícím týdnu, který je nabitý zajímavými sportovními událostmi.

Hokejová extraliga dostává o poznání větší šťávu díky účasti hvězd z NHL v čele s Jaromírem Jágrem v dresu Kladna, které se dnes od 18 hodin utká v pražské O2 areně se Slavií. Startují základní skupiny Ligy mistrů a od 20:45 si budete moci vychutnat hláškami opepřené zápasy Chelsea - Juventus a Barcelona - Spartak Moskva. Od 18 hodin navíc pokračuje jedním zápasem 7. kola mezi Slavií a Teplicemi Gambrinus liga a zítra vstoupí do základní fáze Evropské ligy fotbalisté pražské Sparty a Plzně.

Vychutnejte si všechny tyto události u monitorů svých počítačů se Sport.cz a bavte se hláškami oblíbených komentátorů. Hlas populárních osobností zazní při důležitých momentech utkání jako jsou začátek a konec zápasu, poločasu či třetiny, při vstřeleném gólu, penaltě apod.

Jak na to?

V záhlaví on-line reportáže klikněte na Nastavit zvuk. Zatímco ve starší verzi bylo možné vybrat pouze zvuk při gólu, nyní si můžete zvolit, která z osobností utkání doprovodí svým hlasem. Navíc si podle fanouškovských preferencí můžete vybrat, kterému týmu (domácím nebo hostům) bude komentátor „nadržovat". Nezapomeňte výběr uložit stiskem tlačítka Potvrdit.

Příjemnou zábavu!

Reklama