Hlavní obsah

Liberecký Kudrna za tvrdý zákrok na Krsteva další trest nedostal

Po jeho ostrém naražení na mantinel zůstal sparťan Angel Krstev chvíli ležet v bezvědomí a s těžkým otřesem mozku byl převezen do nemocnice. Přesto Jaroslav Kudrna další trest už nedostane. Útočník libereckých Bílých tygrů totiž v nedělním utkání dostal trest ve hře a má tak automaticky stopku na jedno utkání. V pátek bude v Budějovicích chybět, ale v neděli doma s Chomutovem už může hrát.

Článek

Na základně vyššího trestu se Kudrnovým zákrokem zabývala disciplinárka ve zkráceném řízení. "Po prostudování videozáběru dospěla disciplinární komise ELH k závěru, že trest ve hře uložený v utkání je dostatečný a že hráče nebude dále trestat," uvedl v tiskové zprávě mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.

Krstev po Kudrnově ataku upadl hlavou na hranu mantinelu, byl chvíli v bezvědomí a zůstal až do úterka v liberecké nemocnici. "Měl těžký otřes mozku a od lékařů má naordinovaný minimálně patnáct dní absolutní klid," řekl PR manažer Sparty Tomáš Zetek. Do zápasu tak Krstev zřejmě minimálně měsíc nenaskočí.

Reklama

Související témata: