Hlavní obsah

To je ona. Svérázná komentátorka ze Zlína tušila ostudu: Věděla jsem, že to bude průšvih

Praha

Nechtěně pobavila republiku, ale nad ostudou po zpackaném komentáři hokejového zápasu z minulého týdne mezi Zlínem a Kometou Brno pro TV Tipsport už se jen pobaveně usmívá. A před nenadálou mediální pozorností se nijak neskrývá, odhalila své jméno i podobu a ochotně se dělí o dojmy z netradičního zážitku.

Foto: Martin Filip - Tipsport

Hokejová komentátorka Marie Řezáčová, která se "proslavila" komentářem zápasu Zlína s Brnem.

Článek

"Beru to sportovně, když jsem svůj komentář slyšela ze záznamu, tady jsem se pořádně nasmála," prozradila v on-line chatu Tipsportu začínající komentátorka Marie Řezáčová.

Před týdnem se zřejmě nesmazatelně zapsala do paměti sportovních fanoušků svérázným komentářem, v němž dělila hokejový zápas na poločasy, vteřiny si pletla s třetinami a zlínskou hvězdu Balaštíka překřtila na Balaščíka.

Ke komentování zápasu se dostala poté, co se původně domluvený komentátor kvůli náhlé indispozici nemohl svého úkolu ujmout. Na urgentní nabídku záskoku kývla a do velké akce se pustila pěkně po hlavě a bez přípravy.

„Jen se zeptali, jestli do toho jdu"

„Dozvěděla jsem se o tom dvacet minut před zápasem přímo na stadiónu. Zeptali se mě jen, jestli do toho jdu a já řekla jo," vracela se ke své velké premiéře.  Za mikrofonem pak zažívala muka a vydržela u něj jen první třetinu zápasu.

„Dělala jsem, co jsem uměla, ale víc než třetinu se to bez přípravy prostě nedalo. Věděla jsem, že je to průšvih a udělala jsem spoustu chyb. Ale pak mě potěšilo, že to většina lidí vzala s nadhledem, reakce lidí byly většinou spíš příjemné," těšilo Řezáčovou.

V chatu na sebe mimo jiné prozradila, že pracuje jako barmanka, fandí spíše fotbalu než hokeji a co se týče mediálních zkušeností, má za sebou jen „moderování menších místních akcí".

Mnozí fanoušci by si přáli, aby novou komentátorskou celebritu mohli znovu slyšet zpoza mikrofonu z hokejových stadiónů, ale zatím ji prý Tipsport s nabídkou nekontaktoval.

„Nekontaktoval. Spíš jsme se spolu snažili vysvětlit, co se stalo a že jsem se náhodou dostala k úkolu, který byl v té chvíli nad moje síly," dodala.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články