Hlavní obsah

Jágr a spol. odehrají další zápas v O2 areně, tentokrát proti Kometě Brno

Kladno/Praha

Hokejisté Kladna odehrají třetí zápas jako domácí celek v pražské O2 areně. Rytíři nastoupí v úterý 23. října proti brněnské Kometě. Vstupenky se začnou prodávat v síti Sazka Ticket od 15. října. Sport.cz o tom informoval tiskový mluvčí kladenských hokejistů Vít Heral.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kladenští Rytíři se znovu představí v O2 areně proti Kometě.

Článek

Zápas je podmíněn tím, že bude stále pokračovat výluka kanadsko-americké NHL. Kladenští hokejisté odehráli v moderní libeňské hale již dva duely - se Slavií a s Pardubicemi. Zápasy navštívilo dohromady 31 280 diváků, kteří vytvořili skvělou atmosféru.

Již po druhém duelu s Pardubicemi se nechal slyšet hrající majitel středočeského klubu Jaromír Jágr, že bude usilovat o další domácí duel v O2 areně. „Všechno bude záležet na tom, jak dlouho potrvá výluka v NHL. Pokud budeme my i Brno pokračovat v dobrých výkonech, mohl by to být atraktivní zápas o první místo. A všichni víme, jak výborné fanoušky Brno má. Byl by to výborný hokej," prohlásil tehdy Jágr.

Zápas 15. kola extraligy mezi Kladnem a Brnem začne v libeňské O2 areně v 18:15. Kladno se v současnosti pohybuje na páté příčce, Kometa extraligové tabulce vévodí.

Reklama

Související témata: