Hlavní obsah

Jágr sestřelil stránky s prodejem vstupenek, duel Kladna s Brnem je vyprodaný

Praha

Jen nadávky a slova zmaru se linuly z úst těch, kteří si v pondělí ráno přivstali, aby si zakoupili na internetových stránkách O2 areny vstupenky na hokejové utkání Tipsport extraligy Kladna s Brnem, které se bude konat příští úterý v Praze. Předprodej začal v 6:00, ale část webu, zaměřená na rezervaci vstupenek, neprodleně po spuštění prodeje na desítky minut vypadla. Na vině byl výpadek sítě Sazka Ticket.

Foto: Jakub Kynčl, Sport.cz

Systém prodeje vstupenek na zápas Kladna s Brnem zkolaboval.

Článek
Fotogalerie

Stránky od 6:00 do 6:45 fungovaly jen velmi omezeně a proklikat se až k výběru sedaček byl výkon, který se podařil jen několika desítkám šťastlivců. Ti zbylí jen marně klikali. A ani po výběru sedaček nebylo vyhráno, po stisknutí tlačítka rezervovat totiž stránky okamžitě spadly znovu.

„Nevypadly stránky O2 areny jako takové, ale pouze rezervační část, která je přímo vázaná na web společnosti Sazka Ticket, která prodej lístků zajišťuje," uvedl pro Sport.cz Oldřich Babický z O2 areny.

Situace se začala zlepšovat až krátce po 6:45, kdy začal web fungovat svižněji a úspěšné rezervace se začaly množit. Po osmé hodině ranní už byla všechna místa v prvním i ve čtvrtém patře vyprodána. Do prodeje se tak dostanou až nevyzvednuté rezervace.

Tým Rytíři Kladno vyzve brněnskou Kometu v úterý 23. října od 18:15. Hlavním lákadlem je opět smrtící eskadra v podobě kladenské první lajny složené z pětice hráčů NHL v čele s Jaromírem Jágrem.

Reklama

Související témata: