Hlavní obsah

Vyprodaná O2 arena se Jágra nejspíš nedočká! Kladenskou hvězdu dál trápí zranění

Kladno / Praha
Aktualizováno

Vstupenky na úterní hit mezi Kladnem a Kometou Brno v pražské O2 areně skoupili během necelých osm hodin, teď však fanouškům reálně hrozí, že o největší lákadlo přijdou. Jaromír Jágr totiž kvůli blíže nespecifikovaným zdravotním problémům do zápasu nezasáhne. Kladenská 68 už kvůli stejným potížím nedohrála čtvrteční duel v Karlových Varech a vynechala nedělní utkání v Liberci.

Foto: Jan Sokol, ČTK

Hvězda Kladna Jaromír Jágr s velkou pravděpodobností v úterý proti Brnu nenastoupí.

Článek

Co přesně čtyřicetiletému hokejovému útočníkovi je, zůstává tajemstvím. Sám Jágr své problémy poodhalit nechtěl, po pondělním tréninku pouze uvedl, že se nejedná o třísla, se kterými měl během své kariéry největší potíže.

„Bolí mě to a nedá se říct, že by se mé zranění nějak lepšilo. Udělám maximum, ale spíš to vypadá, že nenastoupím," řekl Jágr po tréninku serveru idnes.cz.

„Mrzí mě to, protože ten zápas bude něco speciálního. Věř mi, že kdybych jenom trochu mohl, tak jdu. Ale myslíš, že by bylo rozumné lézt na led? Co tam jako? To bych nikomu nepomohl: ani mančaftu, ani sobě, ani svojí pětce," přidával Jágr a zároveň přiznal, že dál věří v naději, že by se do úterka mohl jeho stav zlepšit a na led by přece jen vyjel.

„Jarda se definitivně rozhodne zítra, je to jen na něm, jak se bude cítit. Naprosto mu důvěřuju," řekl Sport.cz kouč Kladna Zdeněk Vojta, který nevyloučil, že by Jágra nasazoval jen do některých herních pasáží, například na přesilovky. „Těch možností je celá řada. Uvidíme zítra," uvedl.

Kladno v úterý sehraje v pražské O2 areně už svůj třetí „domácí" zápas. Proti Slavii i Pardubicím pokaždé dorazilo přes 15 000 fanoušků, vyprodáno ale nikdy nebylo. Proti Kometě naopak bude obsazeno každé místo, z Brna by mělo přicestovat přes 6 000 diváků.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články