Hlavní obsah

Skvělá zpráva! Vyprodaná O2 arena o největší hvězdu nepřijde, Jágr dnes za Kladno nastoupí

Jan ŠkvorSport.cz
Aktualizováno

Ještě v pondělí to vypadalo, že se kladenští hokejisté budou muset ve šlágru 15. kola Tipsport extraligy proti Kometě Brno obejít bez své největší hvězdy Jaromíra Jágra, o den později se ale situace změnila. Podle důvěryhodného zdroje Sport.cz se totiž vyprodaná pražská O2 arena může těšit i na kouzla útočníka s šedesát osmičkou na zádech.

Foto: Jan Sokol, ČTK

Hvězda Kladna Jaromír Jágr dnes proti Brnu nastoupí.

Článek

Dobře informovaný zdroj serveru Sport.cz potvrdil, že Jaromír Jágr v úterý dopoledne absolvoval týmové rozbruslení kladenských Rytířů a pro večerní zápas s Brnem bude figurovat na soupisce.

Kouč Středočechů Zdeněk Vojta sice v rozhovoru pro Sport.cz řekl, že se k nasazení Jágra nechce vyjadřovat, kategoricky to však nevyloučil. Všechny indicie tedy míří k tomu, že fanoušci, kteří vstupenky na hit v pražské O2 areně skoupili během pouhých osmi hodin, o největší lákadlo nepřijdou.

Přitom ještě po pondělním tréninku dával samotný Jágr svému startu jen pramalou šanci. Své zranění specifikovat nechtěl. Vyloučil však, že by jej trápila třísla, se kterými měl během své kariéry problémy nejčastěji.

Otazníkem zůstává, jak moc bude Jágr v úterý vytěžován. Vojta počítá i s variantou, že by svou největší hvězdu nasazoval jen na určité pasáže hry, třeba přesilovky. „Těch možností je celá řada," uvádí.

Utkání mezi Kladnem a Brnem, které vysílá ČT Sport, začíná v pražské O2 areně v 18:15. Sport.cz vám zápas, stejně jako zbylých pět dnešních duelů Tipsport extraligy, přiblíží v podrobných on-line reportážích.

Reklama

Související témata: