Hlavní obsah

Slávističtí hokejisté se vrátí do Edenu. Odehrají tam zápas s Vítkovicemi

Praha

Slávističtí hokejisté si na jeden den opět vyzkouší atmosféru na zimním stadiónu v Edenu. Ve středu 14. listopadu tam odehrají zápas 20. kola extraligy proti Vítkovicím, který se měl podle původního rozpisu hrát o den dříve v O2 areně. V multifunkční libeňské hale se ale v té době budou připravovat tenisté na finále Davisova poháru.

Foto: Milan Malíček, Právo

Slávisté si opět vyzkouší atmosféru v Edenu.

Článek

"Vzhledem k tomu, že jsme už před sezónou udělali na listopad několik změn v termínové listině, ze sportovního hlediska pro nás bylo prioritou, abychom zápas odehráli na domácím ledě v řádném hracím termínu," uvedl PR manažer klubu Jakub Mezlík v oficiální tiskové zprávě.

Slavia kvůli nabitému programu v O2 areně absolvuje od konce října do listopadu šest zápasů za sebou na kluzištích soupeřů, souboj s Vítkovicemi by byl už sedmý, který se nemůže v aréně hrát. "Jsme rádi, že nám vyšel vstříc Český svaz ledního hokeje i náš soupeř. Eden není z dlouhodobého hlediska způsobilý pro extraligu, proto jsme museli zažádat o výjimku," řekl Mezlík.

Momentálně šestý tým extraligové tabulky se v Edenu v extraligovém zápase představí po osmi měsících, v předchozí sezóně tam odehrál utkání ve skupině o 11. až 14. místo v nejvyšší soutěži. I tehdy ale musel dostat výjimku. "Jedná se pouze o tento zápas, domácí utkání budeme hrát nadále v O2 areně, kde máme platnou smlouvu," dodal Mezlík.

Reklama

Související témata: