Hlavní obsah

Oficiálním pivem hokejové Tipsport extraligy bude Radegast

Novým oficiálním pivem hokejové Tipsport extraligy bude Radegast. Společnost Plzeňský Prazdroj se dohodla na spolupráci se společností BPA sport marketing, partnerem svazu, do konce tohoto ročníku i na dalších pět sezón. Radegast na stadiónech nahradí Budvar, který před několika týdny odstoupil od smlouvy.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Fanoušci Komety Brno

Článek

"Dnes jsme uzavřeli dohodu se společností Plzeňský prazdroj, díky které se značka Radegast stává oficiálním pivem Tipsport extraligy. Věřím, že toto spojení ocení hokejové kluby i fanoušci," uvedla v tiskové zprávě předsedkyně představenstva BPA Jana Obermajerová.

Nové pivo by se mělo na stadiónech objevit už po skončení reprezentační přestávky a turnaji Karjala. "Již v tomto týdnu zahájíme postupnou realizaci této spolupráce. Jsme velmi rádi, že po rychlém a konstruktivním jednání došlo k dohodě s partnerem, který se do hokejové rodiny vrací téměř po deseti letech," dodala Obermajerová.

Představitelé Plzeňského Prazdroje věří, že fanoušci změnu oficiálního piva ocení, a to zejména na Moravě. "V soutěži jsou svými kluby zastoupeny všechny kraje a Morava je tradičně velmi silná. Je to proto ideální partner pro náš Radegast, který je nejoblíbenějším pivem na Moravě. A co je nejdůležitější? Hokej i Radegast jsou pro pořádné chlapy," uvedl s úsměvem marketingový ředitel pivovaru Grant Mckenzie.

Reklama

Související témata: