Hlavní obsah

Hokejový obránce Kuba posílí po dobu výluky NHL Vítkovice

Ostrava

Hokejisty Vítkovic by měl od příštího týdne posílit obránce Filip Kuba. Pětatřicetiletý hráč Ottawy se se svým mateřským klubem dohodl na spolupráci po dobu výluhy NHL a po čtvrtečním příletu do Ostravy se dnes zapojil do tréninku mužstva.

Foto: Petr Eret, ČTK

Obranu Vítkovic posílí Filip Kuba. Na nímku brankář Vítkovic Roman Málek inkasuje branku.

Článek

"S vedením klubu jsme domluveni. Pokud se situace v Americe nějak nevyvrbí směrem k zahájení NHL, měl bych naskočit už proti Slavii ve středu," uvedl Kuba na internetových stránkách Vítkovic s tím, že zbývá vyřídit podrobnosti kolem pojistky. "Víceméně je to hotové. Pojistka je vyřízená, jen je ještě potřeba dotáhnout nějaké papírování s klubem," řekl.

Naposledy odehrál Kuba zápas za Vítkovice v sezoně 1995/96. Tým tehdy vedla dvojice Vladimír Stránský, Ladislav Svozil. A právě Svozil se v úterý stal asistentem nového kouče Petera Oremuse. "Krátce po příletu mě zrovna tohle taky napadlo, že trenér Svozil tady byl i při mém odchodu do Ameriky. Ale tak kromě něj znám i některé kluky v kabině, takže se necítím jako v novém prostředí," okomentoval svůj návrat do klubu po šestnácti letech.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články