Hlavní obsah

Do hokejové Sparty se vrací Pilař a Hlinka zůstane celou sezónu

Praha

Zajímavou posilu do obrany hlásí hokejová Sparta. K mužstvu se před čtvrtečním tréninkem připojil obránce Karel Pilař, který působil poslední tři sezóny v KHL, ale po propuštění z Doněcku zůstal téměř měsíc bez angažmá.

Foto: hcsparta.cz

Jaroslav Hlinka prodloužil působení ve Spartě.

Článek

„Vítám šanci vrátit se do zápasového rytmu, už jsem potřeboval zase pravidelně hrát a jsem rád, že to bude zrovna na Spartě," tvrdí 34letý Pilař, jehož práva na extraligu pořád vlastnila Sparta.

„Mám radost, že jsem zase doma ve svém oblíbeném klubu," dodává Pilař, jenž v letech 2006 a 2007 získal se Spartou extraligový titul.

„Samozřejmě jsem i v cizině sledoval výsledky Sparty. Přišel jsem zrovna ve chvíli, kdy se vyhrálo pět z posledních šesti zápasů a je třeba dál vyhrávat a sbírat body. Sparta patří v tabulce nahoru a určitě nesmí chybět v play off," má jasno mistr světa z roku 2001.

Navíc útočník Jaroslav Hlinka prodloužil smlouvu ve Spartě na celou sezónu, původně kontrakt měl trvat jen do konce listopadu, ale obě strany se dohodly na pokračování. „Všichni cítíme, že po rozpačitém vstupu do sezóny jdou výkony i výsledky nahoru. Budu dělat dál všechno proto, aby vzestupná tendence pokračovala," uvedl s 20 asistencemi nejlepší sparťanský nahrávač.

Reklama

Související témata: