Hlavní obsah

Slavia si přijela do Karlových Varů pro body

KARLOVY VARY

Po dvou vysokých porážkách sehrály Karlovy Vary konečně důstojné utkání, jenže na body ani tentokrát nedosáhla. Slavia přicestovala do Karlových Varů již posílena o obránce Žižku a v první třetině se jí jeho defenzívní schopnosti náramně hodily.

Článek

Domácí se totiž do svého soupeře zakousli a až na výjimky neopouštěli slávistickou polovinu hřiště. Skóre však otevřel na druhé straně Sup, který si v přesilovce počínal důrazně v brankovišti. Ve druhé třetině se hra srovnala a početní výhodu využil krásným švihem do šibenice Kraft. Rozhodnutí přišlo až ve třetí části. Nejprve dostal příliš prostoru k dorážce Vlasák, tři body pro Slavii potvrdil úspěšně zakončeným brejkem Pálffy a karlovarský zmar dovršil Vašíček skórující po pohledné akci celé formace.

Radim Rulík, trenér Karlových Varů: "Zvítězilo zkušenější mužstvo. Slavia byla trpělivá, počkala na naši chybu a potrestala ji."

Vladimír Růžička, trenér Slavie: "Dvě třetiny se hrál vyrovnaný taktický hokej. Chci poděkovat hráčům, že vydrželi bránit a hrát to, co jsme od nich chtěli."

Karlovy Vary - Slavia 1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Branky: 26. Kraft - 19. Sup, 45. Vlasák, 53. Pálffy, 56. Vašíček, hlavní rozhodčí Rejthar, vyloučení 5:8, využití 1:1, 2890 diváků

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín