Hlavní obsah

Jihlava a Vsetín si rozdělily body

JIHLAVA

Souboj posledního týmu hokejové extraligy s předposledním skončil remízou. Aktivněji začala domácí Jihlava, vsetínského brankáře Čechmánka ale ohrožovali domácí střelci z uctivé vzdálenosti. Přesto šli domácí do vedení.

Článek

Na začátku dvanácté minuty zavezl puk do útočného pásma Appel, Lubina našel před brankou Altrichtra a ten pohotově otevřel skóre. Série jihlavských chyb o dvě minuty později vedla ke vsetínskému vyrovnání. Stalo se tak navíc v oslabení, když za asistence Somíka překonal Hronka v jihlavské brance Brabenec.

Ve druhé třetině se hra přiostřila, Vsetínští na svůj důraz doplatili v krátkém sledu třemi vyloučenými, ale domácím nebyla nic platná ani minutu a 44 vteřin trvající přesilovka pěti proti třem. Naopak hostům nestejný počet hráčů na ledě vyhovoval i při jejich početní převaze, čehož využil Selingr. Také Jihlava dokázala srovnat během dvou minut, když se v další přesilovce prosadil Vostřák.

Petr Vlk, trenér Jihlavy: "Kdybychom nějakou tu šanci v závěru proměnili, tak jsme mohli mít tři body."

Antonín Stavjaňa, trenér Vsetína: "Chtěli jsme bodovat, při těch šancích jsme měli na víc než na zisk jednoho bodu. K osobním trestům čtyř našich hráčů se nechci vyjadřovat."

Jihlava - Vsetín 2:2 (1:1, 1:1, 0:0)
Branky: 12. P. Altrichter, 31. Vostřák - 14. Brabenec, 29. Selingr, hlavní rozhodčí Florian, vyloučení 4:7, navíc Radivojevič, Němec, Vlach a Čechmánek (všichni V) 10 minut, využití 1:1, oslabení 0:1, 3080 diváků

Reklama

Související témata: