Hlavní obsah

Kladno v Pardubicích odpadlo fyzicky

PARDUBICE

Skvělý nástup a třígólový příděl Pardubic v prostřední části hry zlomil kladenský odpor. Rabat v druhém těžkém zápasu ve dvou dnech odpadl fyzicky, prohře nezabránil Orct, ani od třetí části chytající Kopřiva.

Článek

Domácí na svého soupeře vlétli a už v 6. minutě vedli dvougólovým rozdílem. Rabat zaskočen vývojem utkání se rozjížděl pozvolněji, o to ale nebezpečněji - po nenápadné akci překvapil Lašáka Gardoň.

V následujících minutách tempo opadlo, domácí ale byli stále režisérem hry a bylo jen otázkou času, kdy se přes pasivního soupeře střelecky prosadí. Dvě využité přesilovky a brejková trefa Hejduka uzavíraly druhé dějství se čtyřgólovým náskokem Východočechů.

Kladenští se využitou dvojnásobnou přesilovkou T. Kaberlem a vlastním gólem Blažka pokusili o zvrat, ale rozhodující klid na pardubické hole vrátil Pištek.

Jiří Šejba, asistent trenéra Pardubic: "Spokojenost se třemi body, i když máme stále na čem pracovat. Chyby ve vlastním pásmu a nepřesnost nám komplikuje herní pohodu týmu."

Vladimír Evan, asistent trenéra Kladna: "Po včerejšku další náročný zápas, domácí na nás vlétli, což rozhodlo. Chyběli nám zkušení hráči do gólového zakončení Patera a Hrdina."

Pardubice - Kladno 6:3 (2:1, 3:0, 1:2)
Branky: 3. Tvrdík, 6. Vyhlídal, 28. Mikeska, 39. Snopek, 40. Hejduk, 47. Pištek - 10. Gardoň, 44. T. Kaberle, 46. Kalla, hlavní rozhodčí Homola, vyloučení 7:7, využití 2:1, 9300 diváků

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články