Hlavní obsah

Sparta zřejmě vyprodá Sazka Arenu

PRAHA

Po více než měsíci budou od pokladen Sazka Areny zřejmě odcházet nešťastní fanoušci. Na večerní pražské derby bylo už včera prodáno přes patnáct tisíc lístků, v prodeji jich tak zbývalo už jen zhruba patnáct stovek. Posledním týmem, který vyprodal Sazka Arenu, bylo Kladno, když na jeden ze závěrečných zápasů Jaromíra Jágra v extralize přišlo 15 785 diváků.

Článek

Letošní rekord může být dnes překonán. Díky luxusním sky boxům a klubovým patrům, kam se vstupenky neprodávají, je kapacita haly variabilní. Navíc se utká lídr tabulky se čtvrtým v pořadí. V předchozích dvou vzájemných duelech proměnila obě mužstva domácí prostředí ve vítězství.

Slávistická pevnost však doznala v posledních týdnech nepříjemných šrámů, z posledních čtyř zápasů v libeňské hale dokázali sešívaní vyhrát jen jednou. Slavii se ale nyní nedaří ani venku, prohrála v Plzni i v neděli ve Vsetíně. "Chceme to odčinit, zásadní změny v sestavě ale nečekejte," sdělil ČTK asistent trenéra Růžičky Ondřej Weissmann.

Oklepat se z nepodařeného posledního zápasu bude chtít i Sparta. Jako poslední extraligový celek si držela domácí neporazitelnost, než přijel v sobotu do Holešovic Zlín. Kouč Slavomír Lener však podle svých slov speciální pozornost dnešnímu zápasu nepřisuzuje. "Absolvujeme šňůru sedmi utkání, která jsou pro nás stejně těžká," připomněl nabitý program Sparty, která si kvůli účasti na povánočním turnaji Spengler cup své zápasy předehrává.

Hokejová Tipsport extraliga - 30. kolo:
ZLÍN - PLZEŇ
Domácí nemohou počítat s Galvasem a Murínem, soupeři budou chybět zranění Jindřich, Nedoma, Výborný a Šrek.
KLADNO - VSETÍN
Kladno naposledy třikrát vyhrálo, chybí mu Gardoň a Horna. Vsetín přijede bez Hudlera, hrát nebude ani Jaškin, Veselý už ano.
ZNOJMO - KARLOVY VARY
Znojemští soupeře v sezóně dvakrát porazili 4:2 a budou spoléhat na probuzeného Eliáše. Vary nevyhrály už sedm zápasů, nemohou počítat s M. Procházkou a Harantem.
LITVÍNOV - TŘINEC
Domácí stále bez Reichla, nejistý start i u Jariny, Trávníčka a Brandy. Početnou marodku má i Třinec, kterému chybí osm hráčů, z první ligy vypomohou Bouz a Hebar.
LIBEREC - JIHLAVA
Za Liberec by už měli nastoupit Vrbata, Čermák i Vaic. Jihlava čeká na výhru dlouhých 14 utkání.
SLAVIA - SPARTA
Domácí zvažují změny v útocích, mimo hru zůstává jen obránce Žabka. Sparta nasadí asi stejnou sestavu jako v sobotu, s týmem zůstal i hráč dvacítky Olesz.
Utkání VÍTKOVICE - PARDUBICE se hraje ve středu, odloženo kvůli vystoupení Davida Copperfielda.

Reklama

  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články