Hlavní obsah

VIDEO: Oceláři zbrojí na play off. Na Spartu vyrukují i s agentem Jamesem Bondem!

Napětí fanoušků sílí. Do startu čtvrtfinále play off chybí pouze pár hodin a týmy už vytrvale mobilizují své příznivce na rozhodující duely sezóny. Neobyčejnou kampaň připravili na vyřazovací boje třinečtí Oceláři, kteří na soupeře vyrukují ve stylu oblíbených filmů s agentem 007 Jamesem Bondem. Slezský hokejový klub prezentoval na svých oficiálních internetových stránkách videa, v nichž postavu fiktivního tajného špióna ztvárnil Lukáš Zíb, jehož dělové rány jsou pro protivníka často smrtící, navíc v zápasech obléká dres s číslem sedm.

Třinecký obránce Lukáš Zíb jako agent James Bond.Video: hcocelari.cz

 
Článek

V samotném klipu účinkuje jen Zíb, který ho po několika povedených scénách uzavře hláškou ve stylu Bondovek. "Jmenuji se Zíb, Lukáš Zíb," říká na konci.

"Od začátku se mi ten nápad líbil. V rámci extraligy to myslím nemá obdoby. Je to dělané pro fanoušky a snad to pozitivně ocení," uvedl Lukáš Zíb pro třinecký web.

V kampani s názvem ´007...střílet může každý´ však figurují i další hráči. Na pozadí klubového webu se objevují v černých oblecích střídavě všichni hokejisté Ocelářů.

Zíb: Spartu beru jako jednoho z nejtěžších soupeřů

Třinečtí zahájí svou misi v play off v pátek proti pražské Spartě, přičemž úvodní dva zápasy hrají před vlastním publikem. "Vnímám jako velkou výhodu to, že začínáme doma, kde se nám podstatnou část sezóny daří. Pokud by došlo na sedmý zápas, bude to naše plus," řekl Zíb. Dobře si však uvědomuje, že jeho tým čeká hodně obtížný úkol.

"Spartu beru jako jednoho z nejtěžších soupeřů. Utekl jim sice začátek sezóny, ale poté investovala velký balík, přivedla do kádru několik výborných hráčů a začalo jí to klapat," dodal šestatřicetiletý bek, jenž v základní části Tipsport extraligy nasbíral 32 bodů za 8 gólů a 24 asistencí.

Reklama

Související témata: