Hlavní obsah

Novým trenérem v Třinci bude Lubomír Pokovič

PRAHA

Vedení hokejového Třince ve středu podepsalo smlouvu s novým koučem, který rozšíří dosavadní trenérské duo Pavel Marek, Aleš Mach. Novým trenérem se stal asistent u slovenské reprezentace Lubomír Pokovič. "Podepsali jsme smlouvu do konce sezóny," potvrdil Ivo Pullmann, který od 1. ledna přebírá funkci generálního ředitele klubu.

Foto: ČTK/Dan Krzywoň

K úspěchům má hokejistům Třince pomoci Lubomír Pokovič.

Článek

Marek ze střídačky neodejde a bude se dál podílet na tréninku mužstva, ale role kouče při zápasech připadne Pokovičovi.

Pomůže Třinci změna na trenérské střídačce?
Hlasujte v anketě na konci článku!

"Každopádně si od rozšíření realizačního týmu hodně slibujeme," naznačil Pullmann. Jisté je, že Marek, který zatím střídačce šéfoval, nově obsadí post sportovního ředitele a měl by okamžitě zahájit jednání o posílení týmu, který vyhrál jediné z posledních osmi utkání jediné.

Třinec klesl až na třináctou příčku. "Zvažujeme různé možnosti, jak mužstvo oživit, přemýšlíme o výměnách hráčů a hledám i další způsoby, jak posílit a ještě zabojovat o play-off," uvedl Pullman, přestože na osmou příčku Oceláři ztrácejí už patnáct bodů.

Po vánočních svátcích jim navíc bude scházet útočník Bonk, jenž odcestoval do zámoří za těhotnou manželkou a k týmu by se měl vrátit až po jejím porodu, zřejmě tedy v polovině ledna.

Reklama

Související témata: