Hlavní obsah

Špatná zpráva pro Berany. Útočníka Honejska čeká operace ramena

Zlín

Nepříjemnou zprávu se dozvěděl trenér zlínských hokejistů Rostislav Vlach. Ve zbylých semifinálových zápasech či případném finále play off extraligy bude vítězi základní části chybět v sestavě útočník Antonín Honejsek. Jedenadvacetiletý reprezentant si ve 40. minutě středečního duelu proti Třinci vykloubil levé rameno a musí podstoupit operaci.

Článek

Ještě bezprostředně po utkání přitom Vlach věřil, že Honejsek na ledě Ocelářů nastoupí, neboť podobné problémy měl již několikrát.

Po čtvrtečním vyšetření v nemocnici je ale jasné, že autor čtyř branek v play off musí absolvovat operaci. "Už během sezóny měl to rameno vyskakovací. Za den nebo dva se mu vrátilo do původní polohy a mohl zase hrát. Myslel jsem si, že to bude i tento případ," přiznal Vlach.

Zlín bude v sobotním pokračování semifinálové série v Třinci postrádat i dalšího mladého forvarda Petra Holíka, který má problémy s třísly. Nejistý je i start Bedřicha Köhlera, jenž středeční duel nedohrál pro potíže s žebry. Berani tak pravděpodobně budou hrát jen na tři formace.

Reklama

Související témata: