Hlavní obsah

Kaberle: Možná mi pomohla fotka dcerky v kabině

PRAHA

Hokejisté Kladna i potřetí v sezóně porazili pražskou Slavii, tentokrát v utkání 33. kola zvítězil Rabat 4:2. Zatímco předchozí výhry režíroval Jaromír Jágr, hvězdou nedělního zápasu byl obránce František Kaberle. Ten vstřelil dvě branky a po duelu si v rozhovoru pro deník Právo pochvaloval domácí atmosféru po narození dcery Francescy.

Článek

Kdy naposledy jste se trefil dvakrát v zápase? Jsem sváteční střelec, takže asi když jsem ještě hrál ve švédském MoDo někdy před šesti sedmi lety.

Do sezóny jste kvůli zranění naskočil pozdě, jak jste spokojen? Herně to pořád ještě není ono, ten výpadek stále ještě doháním.

Na přesilovky chodíte s bratrem Tomášem a v útoku s Paterou a Procházkou, připomíná vám to někdejší společná léta? Je to podobné. Tehdy jsme spolu mohli hrát úplně naslepo, teď ta souhra zatím ještě trochu vázne.

Bratra vábil během reprezentační pauzy ruský Omsk, byl jste nervózní, zda neodejde? Nijak jsem to neprožíval, ale všichni tady jsme věřili, že zůstane, protože pochybuji, že bychom bez něj play-off uhráli.

Koncem listopadu se vám narodila dcera Francesca, jak jste si s ní užili Vánoce? Bylo to krásné, přijeli za námi příbuzní a vše se točilo kolem ní.

Slíbil jste jí pod stromeček dva góly do sítě Slavie? To ne, ale od manželky jsem dostal dceřinu fotku, kde měla tričko s nápisem Mám ráda tátu, tak jsem ji vyvěsil v kabině a možná mi to přineslo štěstí.

Reklama