Hlavní obsah

Hokejistům Třince pomůžou Biegl a Klouček

TŘINEC

S dvěma čerstvými posilami nastoupí v úterním extraligovém duelu ve Zlíně hokejisté Třince. Klub získal na hostování zkušeného gólmana Radovana Biegla ze Vsetína a řízného obránce Tomáše Kloučka ze Slavie Praha. Pokud neodstartuje letošní ročník NHL, oba zůstanou v kádru Ocelářů do konce sezóny.

Foto: ČTK/Dan Krzywoň

Hokejisty Třince posílí dva zkušení hráči.

Článek

"Snažíme se udělat všechno pro to, abychom se dostali do play off. V Bieglovi přichází zkušený a kvalitní gólman, v Kloučkovi zase bek, který si umí zjednat pořádek před brankou. Důrazného obránce teď potřebujeme možná ze všeho nejvíce," řekl ČTK generální ředitel klubu Ivo Pullmann.

Doba působení obou nových posil v Třinci závisí na osudu NHL. V případě, že letošní ročník zámořské soutěže po Novém roce nezačne, dohrají Biegl s Kloučkem sezónu v Třinci. "Je to samozřejmě určité riziko, ale nás tlačí čas a chybí nám body. Dohoda je ale taková, že když NHL začne, Biegl se vrací do Vsetína a Klouček tím pádem přes Slavii do zámoří," vysvětlil Pullmann.

Pětatřicetiletý Biegl naváže na své někdejší třinecké působení po čtyřech letech, který vyplnil angažmá ve Slovanu Bratislava, Havířově a Vsetíně. Valašský klub má navíc ve smlouvě zanesen bod, že si brankáře smí stáhnout i v případě zranění Romana Čechmánka.

Reklama

Související témata: