Hlavní obsah

Hokejoví šampióni přivezli ukázat pohár plzeňským fotbalistům. Napodobí je Horváth a spol.?

Plzeň

Bouřlivé oslavy historicky premiérového titulu plzeňských hokejistů pokračují, s mistrovským pohárem se hráči v pondělí pochlubili i svým fotbalovým kolegům ve Štruncových sadech. Viktoriáni hokejový tým při jeho vítězném tažením povzbuzovali, řada hráčů na zápasy play off do haly osobně zavítala. Teď je řada na vás, jako by chtěli novopečení šampióni trofejí naznačit partě kapitána Pavla Horvátha, která z pozice ligového lídra svádí tuhý boj o titul s pražskou Spartou.

Foto: fcviktoria.cz

Dva lídři s pohárem - hokejový Martin Straka (vlevo) a fotbalový Pavel Horváth.

Článek
Fotogalerie

Plzeňští hokejoví hrdinové dorazili do Doosan Areny kolem deváté ráno, někteří v čele s Markem Mazancem, Martinem Strakou a Janem Kovářem rozjeli před hlavní tribunou nefalšované fotbalové bago a dokazovali, že míč jim určitě není cizí, uvedl západočeský fotbalový klub na svém webu. Auto viktoriánského kapitána Horvátha, který právě v pondělí slaví 38. narozeniny, schytalo při příjezdu spršku šampaňského a piva, následovaly dlouhé gratulace z obou stran.

„Kluci mi dali ten nejlepší možný dárek. Strašně jsem jim titul přál – a mají ho zcela zaslouženě. A příběh Martina Straky? To je snad na filmové zpracování," usmíval se lídr fotbalistů, který hokejisty provedl šatnou až k samotnému trávníku.

Přes únavu si pod bedlivým Horváthovým dohledem zastříleli penalty proti brankářské jedničce Matúši Kozáčikovi. Nechyběl ani narychlo naražený sud piva. Společné foto obou mužstev s mistrovským pohárem pak fotbalový klub vystavil na svém Facebooku.

„Obrovská gratulace a klobouk dolů. Držel jsem palce, co jen to šlo," připojil se s gratulací také trenér fotbalistů Pavel Vrba.

S gratulací hokejistům, kteří v rozhodující sedmé bitvě finálové série ve Zlíně získali mistrovský titul, přispěchal i plzeňský rodák, gólman londýnské Chelsea a české fotbalové reprezentace Petr Čech: „Strašně moc gratuluju a mám obrovskou radost, že jste to dokázali. To, že rozhodne právě Martin Straka, muselo být snad napsané ve hvězdách...," napsal Čech na svém webu.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec