Hlavní obsah

Liberec chce zlanařit Hudlera, Martin Straka zůstává v Plzni

sob, bumPrávo

Možná naposledy v utkání proti Třinci navlékne vsetínský dres útočník Jiří Hudler. Valašská naděje na postup do play-off se přesunula do teoretické roviny, a tak se o největší klenot Vsetína zajímají kluby, kterým by účast ve vyřazovací části neměla uniknout. Nejvíce se snaží v Liberci, kde by k pětici zámořských posil rádi přídali další.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Jiří Hudler v dresu Vsetína.

Článek

"Máme o něj zájem, ale nechci říkat nic dopředu, protože ani ostatní kluby nespí," uvedl generální manažer Bílých Tygrů Ctibor Jech.  Přestupní termín končí posledním lednovým dnem, do té doby má Hudler smlouvu ve Vsetíně.

"Záleží také na Detroitu, který má na hráče práva v zámoří," upozornil Jech. Jednadvacetiletý útočník severočeské prostředí dobře zná, působil zde v době, kdy tým bojoval o postup do extraligy.

Bílí Tygři chtěli ovšem přivábit rovněž plzeňského Martina Straku, jehož v nedávné době naštvalo, že Západočeši vyměnili do Slavie obránce Jaroslava Špačka. "Už je to ale bezpředmětné, Martin zůstává v Plzni a chce s ní hrát playoff," líčil Strakův zástupce Jaromír Henyš, který potvrdil, že o Straku byl velký zájem také v Německu.

"Chtělo ho hned několik zájemců, ale Martin měl jednání s prezidentem plzeňského klubu Tomášem Králem a vyjasnili si spoustu věcí. Tím je věc vyřešená," dodal Henyš.

Reklama

Související témata: