Hlavní obsah

Hokejovou extraligu bude i nadále vysílat Česká televize

Praha

Zápasy hokejové extraligy bude i nadále vysílat v přímých přenosech Česká televize. Ředitel veřejnoprávní televize v úterý podepsal novou exkluzivní pětiletou smlouvu se společností BPA Sport marketing, která je hlavním marketingovým partnerem českého hokeje a vlastníkem vysílacích práv. ČT tak bude jako jediná vysílat nejvyšší domácí hokejovou soutěž až do roku 2018.

Foto: Petr Horník, Právo

Ligový hokej bude dál na obrazovkách ČT.

Článek

"Mám velkou radost, že jsme po půl roce jednání o vzájemném partnerství našli formu spolupráce, která bude přínosem pro obě strany a především pro fanoušky českého hokeje," uvedl Dvořák v oficiální tiskové zprávě.

Hracími dny extraligy budou i nadále úterý, pátek a neděle a ČT by měla z každého kola nabídnout přímý přenos, začátky byly oficiálně stanoveny na 18:20. I nadále bude televize pravidelně připravovat i studia Buly.

Součástí smlouvy je i reprezentace

Součástí exkluzivní smlouvy mezi ČT a BPA jsou i vysílací práva k reprezentačním zápasům českého národního týmu na turnajích Euro Hockey Tour, Euro Hockey Challenge a dalším přípravným duelům. ČT navíc získala i práva na mistrovství světa hráčů do dvaceti let pro příštích pět let.

"Vážíme si dlouhodobé profesionální spolupráce a jsme rádi za podporu, kterou Česká televize hokeji dává a věříme, že v tom bude pokračovat i nadále," uvedla generální ředitelka BPA Jana Obermajerová. Přiznala, že finanční hodnota smlouvy je nižší, než tomu bylo v minulosti.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články