Hlavní obsah

OBRAZEM: Hokejku vyměnili za hrábě a lopaty, aneb Jak slávisté pomáhali pražské zoo

Již tři týdny jsou v plném zápřahu na ledě v přípravě na novou sezónu, po úterním tréninku je však čekala ještě jedna šichta. Místo hokejek však úřadovali s hráběmi a lopatami. Hráči Slavie se totiž rozhodli pomoct s odklízením škod trojské zoologické zahradě, kterou počátkem června postihly povodně. Akce se zúčastnili i kapitán Petr Kadlec nebo největší hvězda týmu, útočník Jaroslav Bednář.

Foto: Sport.cz

Jaroslav Bednář v plném zápřahu.

Článek
Fotogalerie

„Se ZOO dlouhodobě spolupracujeme, podílíme se na financování chovu lvů, proto jsme se rádi zúčastnili také dobrovolnických prací, které jsou i téměř dva měsíce po povodni stále velice důležité," uvedl tiskový mluvčí červenobílých Jakub Mezlík.

„Je to pro nás zpestření přípravy, bereme to spíš jako zábavu a jsme rádi, že přispějeme dobré věci," komentoval pomoc Jaroslav Bednář. „Třicet hráčů dokáže za odpoledne odvést velký kus práce, tak doufáme, že naše pomoc přispěje k urychlení obnovení běžného chodu ZOO," doplnil útočník, který se do Slavie vrátil ze švýcarského Bernu, s nímž v minulé sezóně slavil zisk titulu.

Reklama

  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice