Hlavní obsah

Útočník Kolář nastoupí za Pardubice v zápasech European Trophy

Pardubice

Hokejový útočník Jan Kolář, který se po konci angažmá v Nižněkamsku připravuje s extraligovými Pardubicemi, nastoupí v dresu Východočechů dnes a v neděli v zápasech European Trophy proti Liberci. Po víkendu bude vedení jednat o případném startu dvaatřicetiletého Koláře i v extralize. Klub to uvedl v tiskové zprávě.

Foto: Petr Hloušek

Útočník Jan Kolář (zcela vpravo).

Článek

"Honza Kolář s námi dlouhodobě trénuje, domluvili jsme se, že nyní za nás nastoupí, aby si ověřil svou výkonnost v zápasovém zatížení," řekl generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Ondřej Šebek. "Věřím, že jeho výkon může týmu pomoci. I pro něj je zápasové zatížení jistě nejlepším tréninkem v rámci příprav na nadcházející sezónu."

Kolář strávil v Pardubicích celou svou extraligovou kariéru a třikrát získal titul v letech 2005, 2010 a 2012. Loni odešel se spoluhráčem z útoku Petrem Koukalem do Nižněkamsku, kde ale sehrál v KHL jen šest utkání s bilancí gólu a tří asistencí a pak se zranil. Pochroumané rameno jej připravilo o zbytek sezony.

S Pardubicemi se Kolář připravuje přes léto, v srpnu byl na testech v Dinamu Riga, ale kontrakt nezískal. "Stále platí, že Honzovou prioritou pravděpodobně zůstává zahraniční angažmá," uvedl Šebek.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články