Hlavní obsah

FANTASY: Dostane se Jaroslav Bednář přes hranici 100 fantasy bodů?

Máme před sebou další kolo fantasy hokeje. V pátek se můžeme těšit na pikantní souboje Slavie s Brnem. Sparta má možnost upevnit své vedení v soutěži v utkání proti Chomutovu a Litvínov s novou trenérskou dvojící hostí Pardubice, kterým se v poslední době střelecky vůbec nedaří. Pokud si stále lámete hlavu nad sestavou, přinášíme vám předzápasový přehled ideální sestavy podle redakce fantasy.

Kapitánem tým je nejpopulárnější hokejista fantasy - Petr Ton

Článek

Hokejisté Sparty se těším velké popularitě, není divu, hráčům fantasy přináší velkou porci bodů. Branku bude hájit Tomáš Pöpperle. Spartu čeká souboj s Chomutovem, který patří k nejhůře střílejícím týmům ligy a Pöpperle by si mohl připsat čisté konto.

Brno nečeká v zápase proti Slavii lehký úkol, ale Petr Kuboš se ziskem 64 bodů patří k nejproduktivnějším obráncům ligy a v následujícím zápase proti Chomutovu svůj bodový zisk určitě rozšíří. Jeho parťákem bude Jan Piskáček, který stojí přijatelných 4,7 miliónu a to si v dosavadních zápasech připsal 57 bodů. Dalšími obránci jsou Kadlec s Valachem, jejichž Slavia hostí trápící se Pardubice.

Drahý Ton má své místo v sestavě jasné

Útok zdobí Petr Ton, o jehož obrovském přínosu pro účty fantasy trenérů nemusí být řeč.  Vyšší investice – 14 miliónů - se v tomto případě velmi vyplatí. To deklaruje i fakt, že je Ton nejpopulárnějším hráčem ligy, do sestavy ho řadí 60% fantasy trenérů. Martin Adamský z Třince se dostal přes hranici 100 bodů a se 103 body je o pouhé 2 body za Petrem Tonem. Třinec narazí v pátek na Mountfield HK, se kterým to nebude mít lehké. V zápase proti Zlínu se určitě prosadí. Třetím v útoku je Jaroslav Bednář, hráč, který také atakuje 100 získaných fantasy bodů. V nadcházejícím kole bude mít možnost tuto hranici překonat.

Ve druhém útoku se objeví nejlepší střelec Mountfield HK Jiří Šimánek. Sacha Treille z Kladna, který si připsal 70 bodů, což je opravdu velmi dobrá porce za 4,1 miliónů.  Sestavu uzavírá brněnský Vilém Burian stojí jen o 200 00 víc a má na svém kontě taktéž slušnou porci bodů.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články