Hlavní obsah

Vedení hokejistů Zlína prodloužilo smlouvu s trenérem Vlachem

Zlín

Vedení extraligového hokejového klubu PSG Zlín dnes prodloužilo smlouvu s hlavním koučem Rostislavem Vlachem do konce sezóny 2014/15 s následnou opcí. V uplynulé sezoně Vlach získal Prezidentský pohár za vítězství v základní části extraligy, v play off Zlín pod jeho vedením vybojoval stříbrné medaile po finálové prohře s Plzní. Vlach získal ocenění Trenér roku.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Trenér zlínských hokejistů Rostislav Vlach.

Článek

"Cítíme, že hlavní trenér má týmu s mnoha mladými hráči co dát i v budoucích letech. Stejně situaci vnímá také kouč Vlach, jenž má ke zlínskému klubu silný vztah," uvedl jednatel klubu Patrik Kamas. "Pokud se nestane nic mimořádného, tak extraligový realizační tým nedozná v příští sezóně žádných významných změn." dodal.

"Jsem rád, že došlo k dohodě. Byl bych rád, kdyby spolupráce s vedením klubu, kolegy v realizačním týmu i hráči pokračovala v takové shodě jako doposud," řekl jednapadesátiletý Vlach, bývalý reprezentační útočník, který působí v roli hlavního trenéra třetí sezonu.

V této funkci vystřídal kouče Zdeňka Veneru, kterému dělal tři roky asistenta. Venera po odchodu ze Zlína pracoval dvě sezony v Kometě Brno a nyní vede Pardubice.

Reklama

Související témata: